Om Ian

Om Ian

Ian Wisler-Poulsen er anerkendt for brænde igennem på scene og skærm. Hans passion stråler ud af ham, og hans evne til at fange sit publikum med nærværende fortællinger er uovertruffen.


DET HANDLER OM MENNESKER


Det personlige møde handler om emotionelle oplevelser. Empati er afgørende. Derfor støtter Ians bøger Red Barnet, og han er aktiv bloddonor.  


UNDERVISNING


Ian har været ekstern lektor ved ITU og RUC, og han har undervist på adskillige uddannelser – fast eller som gæsteunderviser. Herudover har han været keynote-speaker på talrige konferencer og holdt oplæg flere steder i Europa og i USA.


ANSÆTTELSER


Ian har bl.a. været ansat ved reklamebureauet Saatchi & Saatchi, it-virksomheden Agillic, som
afdelingsleder for markedskommunikation ved DSB, S-tog og senest som Customer Experience Manager i Tivoli.


UDDANNELSE


Ian Wisler-Poulsen (f. 1973) er uddannet grafisk designer. Han har studeret i USA og er cand.it i design, kommunikation og medier fra IT-Universitetet, hvor han har studeret servicedesign. Herudover har han efteruddannelse fra Disney Institute i Florida (USA) og flere kurser i adfærdspsykologi og -design. Holdningen er klar: Uddannelse er ikke noget, man bliver færdig med!

FRITID


Ian har en baggrund som elitesvømmer på det danske landshold. Herudover har han dyrket karate på topplan – både som udøver med flere medaljer fra danske mesterskaber og som træner. Endelig har han snuset lidt til triatlon og gennemført en halv Ironman. Fællesnævneren er at være målrettet og resultatorienteret.