Udgivelser

Udgivelser

Udover en række artikler til magasiner og aviser er Ian Wisler-Poulsen forfatter til følgende bøger. Bøgerne kan købes i forskellige webshops bl.a. hos SAXO (klik her).

Layout i opgaven

 

Bogen handler om, hvordan man tilfører skriftlige opgaver et funktionelt layout. Indholdet skal være let tilgængeligt og logisk bygget op for læseren. Det er selvfølgelig i orden, hvis opgaven tilmed ser godt ud, da det tilfører opgaven værdi (2007).

 

Servicedesign

 

Bogen gennemgår servicedesign fra bunden. Den beskæftiger sig med tilgange samt værktøjer og metoder til indsigt og idéudvikling (fx touchpoints, blueprints og customer journeys). Bogen har mange eksempler, og der er opgaver til hvert kapitel (2017).

 

Usability

 

Bogen gennemgår 6 testmetoder for usability på websites. Herudover gennemgås planlægning af en undersøgelse, og der findes en introduktion til usability. Bogen er skrevet sammen med Ole Gregersen og findes også i en engelsk udgave (2017).

 

Virksomhedens logo

 

Bogen handler om, hvordan en række virksomheder er startet op, hvad idéen med logoet oprindeligt var, og hvordan logoet har udviklet sig med tiden og samfundet. Bogen tager udganspunkt i 35 cases og er suppleret med en masse eksempler (2005).

 

20 Designprincipper

 

Bogen gennemgår 20 designprincipper for visuel kommunikation. Hvert princip gennemgås på en side, og så er der 2-8 sider med eksempler. Af designprincipper kan nævnes: Nærhed, ensartethed, genkendelighed, kontrast og lukkethed (2016).

 

Wisler - Lindevej 20 - 2630 Taastrup - iwp@wislers.dk - M: 26 60 49 10